TYÖPAJAT

Haluatko olla vahvemmin, rohkeammin ja suoremmin Sinä? Haluatko kohdata itsesi ja toiset paljaana, raakana ja aitona? Kutsuuko sinua itsesi tunteminen yhä syvemmin ja aidommin?

Järjestän yhden päivän ja viikonlopun mittaisia työpajoja sekä retriittejä itsetuntemuksen ympärillä. Työskentelyn keskiössä on kehollisuus, luottamus ja vapaus olla sinä. Jokainen kurssi tai harjoitus on sisäinen matka itsemme äärelle. Menetelminä käytetään mm. joogaa, meditaatiota, aktiivisia meditaatioita, intuitiivista taidetyöskentelyä, vapaata liikettä, syvähengitystä sekä NLP-harjoituksia ja inquiry-menetelmää.


AJANKOHTAISIMMAT TAPAHTUMANI LÖYDÄT FACEBOOKISTA:

https://www.facebook.com/pg/miaulvila/events/?ref=...

PUHDISTAVA HENGITYS -TYÖPAJA SUNNUNTAINA 24.3. KLO 12-14

Puhdistava hengitys työpajassa tehdään hengitysharjoituksia, jotka puhdistavat kehoa, mieltä ja energiakanavia. Työpajassa tehdään pranayamaharjoituksia, jotka puhdistavat monipuolisesti systeemiäsi. Puhdistaminen on edellytys uudistumiselle ja näin ollen tämä työpaja sopii hyvin juuri kasvukauden alkuun. Anna itsellesi puhdistava hengitys! Työpaja soveltuu sekä aloittelijoille että hengitysharjoitustaan syventäville. Ei vaadi kokemusta joogasta.

Aika: Sunnuntaina 24.3. klo 12-14
Paikka: Joogakoulu Sanmaya
Hinta: 35e TAI 90e /3 työpajaa
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: miaulvila@gmail.com
Ohjaaja: Mia Ulvila (KM-op., opettaja, SJL- ja kundaliinijoogaopettaja -op.)
ENERGISOIVA HENGITYS LAUANTAINA 11.5. KLO 12-14

Energisoiva hengitys -työpajassa tehdään kehoa ja mieltä energisoivia ja virkistäviä hengitysharjoituksia. Työpajassa opetellaan hengitystekniikoita, joiden avulla voit virkistää itseäsi silloin kun tunnet uupumusta ja väsyä mutta tarvitsisisit energiaa. Esimerkiksi työpaikalla iltapäiväkahvin hetkellä voit tehdä kolmen minuutin hengitysharjotiusken, joka virkistää ja lisää pranan eli elämänvoiman virtausta kehossa niin, että tunnet itsesi levänneeksi ja virkeäksi uudelleen.

Työpaja soveltuu sekä aloittelijoille että hengitysharjoitustaan syventäville. Ei vaadi kokemusta joogasta.
Aika: Sunnuntaina 5.5. klo 12-14
Paikka: Joogakoulu Sanmaya
Hinta: 35e TAI 90e /3 työpajaa
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: miaulvila@gmail.com

JOOGAA JA INTUITIIVISTA MAALAAMISTA -RETRIITTI TUOMISTON KARTANOSSA 12.-14.7.2019


Lisätietoja tulossa!