Miten työskentelen?

Työssäni, ja elämässäni, minulle on tärkeää löytää tapa, jolla sisäiset kokemukset ja oivallukset joogamatolla, meditaatiossa, kursseilla tai ohjauksissa tulevat osaksi tavallista arkea. Todellinen muutos ja vapaus tapahtuu lopulta siinä ihan tavallisessa elämässä, perheessä, ihmissuhteissa, vanhemudessa ja työssä. Siinä haluan tukea myös Sinua. Kulkea pienen hetken matkakumppaninasi, jotta Sinä voisit löytää sisältäsi voimavarasi, vapautesi ja onnesi.

Kehosi kokemus on tärkein opettaja matkallasi ja minä koetan parhaan kykyni mukaan luoda tämän kokemuksen ilmenemiselle mahdollisimman hyvät olosuhteet. Työssäni haluan tukea Sinua tuntemaan yhä syvemmin todellisen Itsesi, luottamaan Sinuun, olemaan rohkea ja ylpeä kaikesta siitä mitä Sinussa on.

Työskentely on voi olla luonteeltaan terapeuttista mutta ei ole terapiaa, ennen muuta se on kehollista ja kokemuksellista, jossa oman sisimmän tutkiminen tapahtuu läsnäollen meneillään olevassa hetkessä. Ohjaan sinua huomaamaan sen mitä sinussa tapahtuu.

Työskentely perustuu ajatukseen, että meissä ei ole mitään vikaa, eikä mitään ole tarkoitus poistaa. Henkinen kasvu on itsen löytämistä, syvempää itsesi tuntemista. Se on yhä syvemmin omaan ruumiiseen ja kokemukseen laskeutumista. Henkinen kasvu on elämälle antautumista, antautumista sen palvelukseen, joka juuri Sinun kauttasi tahtoo ilmentyä.

Tällä tiellä tarvitsemme toisiamme. Tarvitsemme peilejä nähdäksemme itsemme. Ja tässä haluan auttaa sinua. Tarjota erilaisia harjoituksia, joilla voit tutkia omaa olemassaoloasi, tunteitasi, valoasi, pimeyttäsi, uskomuksiasi ja unelmiasi. Niin että voit löytää itsesi ja elää rohkeasti omaa totuuttasi tässä maailmassa.

Menetelminä käytän esimerkiksi hengitystä, joogaa (kundaliinijoogaa ja SJL-joogaa), meditaatiota, vapaata liikettä, terapeuttisia menetelmiä ja keskustelua sekä NLP-tekniikoita.

Sinä olet Elämäsi tärkein Ihminen