Olen Mia Ulvila, 37-vuotias kahden lapsen äiti, innokas ihmisyyden harrastaja ja itseni tutkiskelija. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja opettaja. Lisäksi olen opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi ja hathajoogapohjaisen joogaopettajatutkinnon Suomen Joogaliiton opettajakoulutuksessa. Olen yrittäjänä Joogakoulu Sanmayassa Seinäjoella ja opetan kundaliinijoogaa sekä zen-budhalaiseen lähestymistapaan kiinnittyvää Zenhatha-joogaa Sanmayan viikkotunneilla. Lisäksi opetan joogaa työyhteisöissä, sairaalassa ja yksityisesti. Teen hengitys-, meditaatio-, ja itsetuntemusohjauksia henkilökohtaisten asiakkaiden kanssa sekä sivutoimisesti töitä Etelä-Pohjanmaan steinerkoulussa fysiikan ja kemian opettajana.

Ihmisyys on ollut intohimoni lapsesta saakka. Olen ollut utelias löytämään sen, mitä minä pohjimmiltani olen. Se innostus on vienyt monien henkisten perinteiden ääreen ja oman ihmisyyteni syövereihin. Matka on toisinaan ollut haastava ja kivulias mutta samalla todella antoisa ja kiinnostava! Se on lisännyt ymmärrystä ja opettanut inhimillisyydestä, armollisuudesta, läsnäolosta ja myötätunnosta, erityisesti itseäni kohtaan.

Työskentely asiakkaideni kanssa perustuu eri henkisten viisaustraditioiden oppeihin ja haluan jakaa itse oppimani menetelmät toisten kanssa, jotta jokainen voisi löytää syvemmin yhteyteen itsensä kanssa.

Minulle henkinen kasvu tarkoittaa elinikäistä oppimis- ja kasvuprosessia, jonka tarkoituksena on tulla yhä syvemmin ja aidommin omaksi itseksi, siksi ainutlaatuiseksi yksilöksi, joksi jokainen meistä on tänne syntynyt. Kasvu tapahtuu elämässä ja näkemällä jokainen arkinen hetki osana suurempaa kokonaisuutta, merkityksellistä suunnitelmaa, jota sinä olet tullut tähän elämään toteuttamaan.

Itsetuntemuksen syventyminen on opettanut minulle erityisesti myötätuntoa omaa keskeneräisyyttäni kohtaan. Sitä myöten olen voinut nähdä myötätunnolla myös jokaisen toisen omine erityisine piirteineen. Se helpottaa ihmisten kanssa elämistä ja vuorovaikutusta, jokainen meistä tekee parhaansa, omassa kohdassaan jokaisessa hetkessä.

Itseksi tuleminen ei ole saavutetavissa oleva etappi, vaan se on elämän (ja ehkä useamman elämän) mittainen prosessi, joka on jatkuavsti muuttuva ja aukeava kokemus. Elämä tulee elää ja kokea. Ihmisen tarkoitus on kokea itsensä kaikkine puolineen. Löytää jumala sisältään.

Ohjaajan tukema sisäinen työskentely on antanut minulle rohkeutta ilmentää itseäni yhä avoimemmin ja aidommin. Toivon työssäni tuovan sinulle kannattelua kohdata kipeitäkin asioita, ja rohkeutta kanattelun avulla sukeltaa yhä syvemälle kokemuksiin, jotka ovat jääneet tavalla tai toisella kesken. Näiden läpi eläminen uudelleen auttaa näkemään, mistä toimimattomat toimintamallit arjessamme syntyvät ja sitä kautta oivaltamaan itse niiden tarpeettomuus nykyhetkessä. Haluan tukea sinua löytämään yhä syvemmin oman ainutlaatuisuutesi äärelle ja kokemaan miten paljo sinussa on voimaa, rohekutta, iloa, luottamusta ja vahvuutta kaiken herkkyyden, haurauden, kivun, pelon, häpeän ja surun rinnalla. Omistamalla jokaisen osan itsestäsi, kohtaamalla jokaisen tunteen ja elämäntarinan osasen, tulet vapaaksi ja onnelliseksi. <3