Jooga

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2010. Kiinnostukseni on ollut erityisesti joogan terapeuttisessa vaikutuksessa. Ohjaan joogaa tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin syömishäiriöyksikössä sekä Joogakoulu Sanmayassa viikkotunteja ja erilaisia työhyvinvointiryhmiä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viikkotunneille: www.sanmaya.fi

Kundaliinijooga (keskiviikkoisin klo 17-18.30 ja torstaina klo 18.45-20) on tietoisuutta vahvistava joogamuoto. Harjoitus eli kriya vaikuttaa fyysisellä, psyykkisellä, energeettisellä ja emotionaalisella tasolla. Harjoitus lisää tietoisuutta, vahvistaa kehoa, voimistaa energiaa ja vapauttaa kehon lukkoja. Kundaliinijoogassa noudatetaan Yogi Bhajanin opetuksia. Jokainen harjoitus sisältää hengitystekniikoita, lihaslukkojen käyttöä sekä mantroja. Yksi kundaliinijoogan erityispiiretistä on valkoisen pukeutuminen ja pään peittäminen huivilla mutta olet lämpimästi tervetullut tunneille kaikissa väreissä!

ZenHatha -tunti (keskiviikkoisin 18.45-19.45) perustuu Suomen Joogaliiton opettamiin joogan periaatteisiin sekä tietoiseen läsnäoloon. Tunti sopii erityisesti Sinulle, joka elät kiireistä arkea, vaadit paljon itseltäsi, haluaisit oppia armollisuutta ja lempeyttä itseäsi kohtaan ja kaipaat rentoutumista mutta et ehkä osaa tai löydä sille aikaa. Se sopii hyvin myös Sinulle, joka kaipaat pysähtymistä hiljaisuudessa oman itsesi äärellä. Joskus ”ei minkään tekeminen” on vaikein harjoitus elämässämme, ja tämä tunti on kutsu pysähtymiselle. Tunnilla tehdään meditatiivisessa rytmissä liikkeitä, joiden tarkoituksena on tuoda Sinut hajaannuksesta kohti keskustasi.


Yksityistunteja ja työhyvinvointiryhmiä voit tiedustella: miaulvila@gmail.com tai 045-2763996. Hinnat alkaen 130e.


Yksilöohjaus

Haluatko kirkastaa ja selkiyttää elämäsi suuntaa?

Kaipaatko syvemmin ja vahvemmin yhteyteen itsesi kanssa?

Tarvitsetko peiliä tutkiaksesi jotain itsellesi tärkeää asiaa?


Henkilökohtaisessa työskentelyssä olen sinua varten ja tuon kohtaamiseemme ammattitaitoni, jotta sinä löytäisit lähemmäs itseäsi. Kohtaamisen keskiössä olet sinä ja se perustuu aina luottamukseen, hyväksyntään ja läsnäoloon.


Ohjaus voi olla myös hengityksen ja kehon kanssa työskentelyä, jolloin se tapahtuu Sanmayan hoitotilassa.


Työskentely voi tapahtua kasvotusten Joogakoulu Sanmayan tiloissa (www.sanmaya.fi) tai Skypen välityksellä.

VAPAUTA HENGITYKSESI -OHJAUS

Hengitys on mielettömän tärkeä osa hyvinvointia ja itseasiassa koko ihmisyyden perusta. Syvän luonnollisen hengityksen löytäminen voi olla elämää mullistavan prosessin alku. Vapauta Hengityksesi on ohjattua hengityksen ja kehon kanssa työskentelyä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ohjaus voi sisältää erilaisia hengitys- ja pranayama-tekniikoita, kehollista työskentelyä ja energiahoitoa. Sisältö rakentuu yksilöllisesti.

TUNNE ITSESI -OHJAUS

Kuka sinä syvimmiltäsi olet? Millaisia tunteita, tarpeita ja unelmia sinulla? Mistä elämän tarinasi koostuu ja miten se heijastuu elämässäsi
nyt? Voisiko elämääsi löytyä enemmän vapautta, onnellisuutta, merkityksellisyyttä ja tilaa? Tunne Itsesi -ohjaus perustuu läsnäoloon ja kehon kokemuksellisuuteen. Autan asiakasta itse oivalluksen äärelle ja tuen asiakkaan syvää matkaa lähemmäs todellista itseään. Työskentely ei ole terapiaa mutta siinä voidaan käyttää terapeuttisia menetelmiä. Sisältö rakentuu aina yksilöllisesti.

LÖYDÄ JOOGAHARJOITUKSESI -OHJAUS

Autan sinua löytämään itsellesi sopivan jooga- ja meditaatioharjoituksen itsenäisesti tehtäväksi. Saat kirjalliset ohjeet ja yksilöllisen ohjauksen harjoitukseesi.

Hinnat

60e / kerta (60min)

200e / neljä kertaa pakettina

Palautteita asiakkailta

"Olen ollut Mian henkilökohtaisessa ohjauksessa
useamman kerran. Ohjaukset vaativat luottamusta ohjaajaan ja prosessiin. Sitä
enemmän saa, mitä enemmän pystyy heittäyttymään käsillä olevaan hetkeen,
ilmaisemaan esille tulevia tuntemuksia ja ajatuksia. Mian ohjaus on tyynen
läsnäolevaa, tuntuu että saa olla sitä mitä on, ihmisenä ihmiselle. Mian
ohjauksessa on turvallinen olo. Olen kokenut että henkilökohtaiset ohjaukset
paljastavat minusta jotain mikä kaipaa tulla löydetyksi. Se ääni tulee
kuulluksi mitä etsin sisimmästäni, mutta en välttämättä osaa niin hyvin
kuunnella ilman ohjausta. Tällaisen kokeminen on aina voimaannuttavaa ja auttaa
jaksamaan eteenpäin."

"Sain ohjauksista selkeyttä mieltäni askarruttaviin
kysymyksiin ja elämäntilanteeseen. Koin tulevani hyväksytysti nähdyksi ja
kuulluksi sellaisena kuin olen, sain olla haavoittuva ja paljastaa itsestäni
arkojakin asioita. Oon saanut asiantuntevaa ja luotettavaa ohajusta. Koin että
Mian tuen avulla pystyn tukemaan itseäni paremmin. Sain toivoa ja
voimaantumista tulevaan."