Yksilöohjaus

Haluatko kirkastaa ja selkiyttää elämäsi suuntaa? Kaipaatko syvemmin ja vahvemmin yhteyteen itsesi kanssa? Tarvitsetko peiliä tutkiaksesi jotain itsellesi tärkeää asiaa?

Henkilökohtaisessa työskentelyssä olen sinua varten ja tuon kohtaamiseemme ammattitaitoni, jotta sinä löytäisit lähemmäs itseäsi. Kohtaamisen keskiössä olet sinä ja se perustuu aina luottamukseen, hyväksyntään ja läsnäoloon. Työskentely voi tapahtua kasvotusten Joogakoulu Sanmayan tiloissa (www.sanmaya.fi) tai Skypen välityksellä.


- Vapauta Hengityksesi -ohjaus -


Hengitys on mielettömän tärkeä osa hyvinvointia ja itseasiassa koko ihmisyyden perusta. Syvän luonnollisen hengityksen löytäminen
voi olla elämää mullistavan prosessin alku. Vapauta Hengityksesi on ohjattua hengityksen ja kehon kanssa työskentelyä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ohjaus voi sisältää erilaisia hengitys- ja pranayama-tekniikoita, kehollista työskentelyä ja energiahoitoa. Sisältö rakentuu yksilöllisesti.
- Tunne Itsesi -ohjaus -


Kuka sinä syvimmiltäsi olet? Millaisia tunteita, tarpeita ja unelmia sinulla? Mistä elämän tarinasi koostuu ja miten se heijastuu elämässäsi
nyt? Voisiko elämääsi löytyä enemmän vapautta, onnellisuutta, merkityksellisyyttä ja tilaa? Tunne Itsesi -ohjaus perustuu läsnäoloon ja kehon kokemuksellisuuteen. Autan asiakasta itse oivalluksen äärelle ja tuen asiakkaan syvää matkaa lähemmäs todellista itseään. Työskentely ei ole terapiaa mutta siinä voidaan käyttää terapeuttisia menetelmiä. Sisältö rakentuu aina yksilöllisesti.


- Löydä Joogaharjoituksesi -ohjaus -


Autan sinua löytämään itsellesi sopivan jooga- ja meditaatioharjoituksen itsenäisesti tehtäväksi. Saat kirjalliset ohjeet ja yksilöllisen ohjauksen harjoitukseesi.


HINTA:

60e / kerta (60min)

200e / 4 kertaa pakettina


Lisätiedot ja varaukset: miaulvila@gmail.com tai 045-2763996

Asiakaspalautteita ohjauksista:

"Olen ollut Mian henkilökohtaisessa ohjauksessa useamman kerran. Ohjaukset vaativat luottamusta ohjaajaan ja prosessiin. Sitä enemmän saa, mitä enemmän pystyy heittäyttymään käsillä olevaan hetkeen, ilmaisemaan esille tulevia tuntemuksia ja ajatuksia. Mian ohjaus on tyynen läsnäolevaa, tuntuu että saa olla sitä mitä on, ihmisenä ihmiselle. Mian ohjauksessa on turvallinen olo. Olen kokenut että henkilökohtaiset ohjaukset paljastavat minusta jotain mikä kaipaa tulla löydetyksi. Se ääni tulee kuulluksi mitä etsin sisimmästäni, mutta en välttämättä osaa niin hyvin kuunnella ilman ohjausta. Tällaisen kokeminen on aina voimaannuttavaa ja auttaa jaksamaan eteenpäin."

"Sain ohjauksista selkeyttä mieltäni askarruttaviin kysymyksiin ja elämäntilanteeseen. Koin tulevani hyväksytysti nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olen, sain olla haavoittuva ja paljastaa itsestäni arkojakin asioita. Oon saanut asiantuntevaa ja luotettavaa ohajusta. Koin että Mian tuen avulla pystyn tukemaan itseäni paremmin. Sain toivoa ja voimaantumista tulevaan."