Henkilökohtainen Itsetuntemusohjaus

Haluatko kirkastaa ja selkiyttää elämäsi suuntaa? Kaipaatko syvemmin ja vahvemmin yhteyteen itsesi kanssa? Tarvitsetko peiliä tutkiaksesi jotain itsellesi tärkeää asiaa?

Henkilökohtaisessa ohjauksessa olen sinua varten ja tuon kohtaamiseemme ammattitaitoni, jotta sinä löytäisit lähemmäs itseäsi. Kohtaamisen keskiössä olet sinä ja se perustuu aina luottamukseen, hyväksyntään ja läsnäoloon.

Ohjauksen menetelmät räätälöityvät aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Se voi sisältää kehollista työskentelyä, NLP-harjoitteita, meditaatiota, hengitystekniikoita, mielikuvaharjoitteita ja/tai keskustelua. Tapaaminen on Joogakoulu Sanmayan tiloissa (Vapaudentie 28, Seinäjoki, www.sanmaya.fi) tai Skypen välityksellä verkossa.


Itsetuntemusohjaus on sinua varten jos:
- kaipaat syvempää yhteyttä itseesi
- haluat vahvistaa sydämesi ääntä ja sisäistä ohjaustasi
- kaipaat arvojesi, toiveittesi tai tavoitteidesi kirkastamista
- haluat oppia myötätuntoa ja armollisuutta itseäsi kohtaan
- haluat tuntea vahvemmin elämänvoimaasi
- haluat tuntea itsesi aidommin ja syvemminKuka sinä syvimmiltäsi olet? Millaisia tunteita, tarpeita ja unelmia sinulla? Mistä elämän tarinasi koostuu ja miten se heijastuu elämässäsi
nyt? Voisiko elämääsi löytyä enemmän vapautta, onnellisuutta, merkityksellisyyttä ja tilaa? Ohjaus perustuu läsnäoloon ja kehon kokemuksellisuuteen. Autan asiakasta oivaltamaan itse oma potenttiaalinsa ja vapautumaan tarpeettomista toimintamalleista ja sisäisestä automaatio-ohjauksesta. Tuen asiakkaan syvää matkaa lähemmäs todellista itseään. Työskentely ei ole terapiaa vaikka siinä voidaan käyttää terapeuttisia menetelmiä. Sisältö rakentuu aina yksilöllisesti.


HINTA:

65e / kerta (60min)

220e / 4 kertaa pakettina (sis.ALV)


Lisätiedot ja varaukset: miaulvila@gmail.com tai 045 276 3996

Asiakaspalautteita ohjauksista:

"Olen ollut Mian henkilökohtaisessa ohjauksessa
useamman kerran. Ohjaukset vaativat luottamusta ohjaajaan ja prosessiin. Sitä
enemmän saa, mitä enemmän pystyy heittäyttymään käsillä olevaan hetkeen,
ilmaisemaan esille tulevia tuntemuksia ja ajatuksia. Mian ohjaus on tyynen
läsnäolevaa, tuntuu että saa olla sitä mitä on, ihmisenä ihmiselle. Mian
ohjauksessa on turvallinen olo. Olen kokenut että henkilökohtaiset ohjaukset
paljastavat minusta jotain mikä kaipaa tulla löydetyksi. Se ääni tulee
kuulluksi mitä etsin sisimmästäni, mutta en välttämättä osaa niin hyvin
kuunnella ilman ohjausta. Tällaisen kokeminen on aina voimaannuttavaa ja auttaa
jaksamaan eteenpäin."


“Mian ohjaus antoi uusia näkökulmia asioille. Monet omat ajatukset ovat olleet omia olettamuksia joihin on sitten muodostanut omat johtopäätökset. Tuollaiset asiat on jalostuneet paremmiksi/oikeammiksi. Olet rauhallinen ja viet asioita eteenpäin omien kokemustesi kautta. Se tuo tekemiseesi tietynlaista otetta. Hyvällä tavalla☺ Ohjaus on hyvä matkan alku ja se ei vielä ole mitenkään valmis. ja ei varmaan ole tarkoituskaan.”

"Sain ohjauksista selkeyttä mieltäni askarruttaviin
kysymyksiin ja elämäntilanteeseen. Koin tulevani hyväksytysti nähdyksi ja
kuulluksi sellaisena kuin olen, sain olla haavoittuva ja paljastaa itsestäni
arkojakin asioita. Oon saanut asiantuntevaa ja luotettavaa ohajusta. Koin että
Mian tuen avulla pystyn tukemaan itseäni paremmin. Sain toivoa ja voimaantumista tulevaan."


"Ohjauksiin osallistuminen oli henkistä kasvua eteenpäin vievä. Tähän tilanteeseen oikein sopiva, tuli kuin tilauksesta. Olen erittäin kiitollinen tästä ohjauksesta, koska olin ollut niin pitkään jumissa. Tämä ohjaus oli todella taitavan mielen liikauttajan taidon-näyte. Samallainen tunne kuin olisi ollut autolla jumissa. Yks kaks siihen saapuu ammattilainen joka lempeästi ja taidokkaasti auttaa irti liejusta, mihin oli jäänyt kiinni, missä omat voimat ja taidot olivat loppuneet. Hyvä tuki tilanteeseen oli tarpeen ja samalla tein suuria oivalluksia. Olin henkisesti valmis ottamaan avun vastaan. Lämmin kiitos!""Verkossa toteutus oli yllättävän hyvä ja helppo. Kiitollisena kaikesta tästä haluaisin lopuksi nähdä kasvokkain ja antaa kunnon rutistuksen.Odotin pääseväni eteenpäin. Odotukset täyttyivät ja kaupanpäälle sain isoja oivalluksia. Kiitos! Parasta ohjauksessa oli hteyden muodostamisen helppous, ohjaajan läsnäolon taito, oli turvallinen olla, sai olla vapaasti omana itsenä."