Elämäsi Tärkein -Retriitti 14.-16.8.20

MIKÄ ELÄMÄSI TÄRKEIN -RETRIITII ON?

Elämäsi Tärkein -retriitti on yhden viikonlopun mittainen matka itseen, elämäsi tärkeimmän ihmisen lähelle.

Syväluotaavalla kurssillamme on mahdollisuus katsoa, mistä tähän hetkeen on tullut, mistä on aika päästää irti ja mitä haluaa kutsua luokseen tulevaisuudessa. Prosessia tuetaan irtipäästämistä helpottavilla kehollisilla ja luovilla harjoitteilla (mm. kundaliinijooga, meditaatio, intuitiivinen maalaaminen ja äänimaljarentoutus).

Kun energiaa sitovaa tunnekuormaa ja ajatusrakennelmia on purettu, voi tyhjyys ja hiljaisuus näyttäytyä puhtaana selkeytenä. Tästä kohdasta on mahdollista avautua uusille asioille ja löytää sisäinen varmuus tuleviin askeleisiinsa.


MITÄ RETRIITILLÄ TEHDÄÄN?

Harjoituksina on muun muassa kundaliinijoogaa, yin-tyyppistä joogaa, hengitysharjoituksia, intuitiivista maalaamista, inquiry-harjoituksia, kehon vapaata liikettä ja erilaisia ohjattuja meditaatioita.


Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kehotyöskentelystä, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi - vaikka silmät kiinni.


Maalatessa käytät niitä aivojesi alueita, joita arkielämässä ei juuri aktivoida - aivoalueita, joissa toimii intuitio ja luova ajattelu. Värit ja käden liike antavat sinulle välineet, joiden avulla saat yhteyden ja ilmaisukanavan tunteillesi sekä sille mystiselle osalle sinua, joka tietää mitä sinä tarvitset ja mikä sinua mahdollisesti estää. Annen ohjauksessa uskallat päästää irti kontrollintarpeesta ja antautua hetkeen - sille, mikä sinussa haluaa tulla näkyväksi juuri tuolloin. Heittäytymällä luovaan prosessiin, saat yhteyden siihen osaan sinua, joka voittaa pelkonsa ja uskaltaa ottaa riskejä. Siihen sinuun, joka iloitsee olemassaolostaan ja omasta ainutlaatuisesta tavastaan olla maailmassa. Uskallat tulla näkyväksi.


Retriitin joogaharjoituksilla avaat yhteyden todelliseen luovuuteen, rentoutat kehon ja mielen, aktivoit ja avaat sekä luot syvemmän yhteyden itseesi. Joogaharjoitukset perustuvat kundaliinijoogaan sekä yinjoogan tyyppiseen rentouttavaan ja rauhoittavaan joogaan. Joogan lisäksi teemme hengitysharjoituksia ja aktiivisia meditaatioita.


Retriitillä on sekä ohjattua toimintaa että vapaata olemista ja aikaa levolle. Ympäristö ja petipaikat ovat laadukkaita luxus-tason sänkyineen ja petivaatteineen. Ruoka on itse valmistettua laadukasta lähiruokaa!


MILLOIN JA MISSÄ?


Aloitamme perjantaina 14.8.20 klo 17 ja päätämme sunnuntaina 16.8. klo 14.

PAIKKA: Vanha Pappila Hetki, Ähtärissä. Lue lisää: https://www.vanhapappilahetki.fi/


PALJON MAKSAA JA MITÄ RAHALLA SAA?


Hinta: 380€, early bird: 320€ (31.5.20 saakka)

Varausmaksu 50€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa mahdollista maksaa 1-4 erässä. Hinta sis. ALV.


Hinta sis. Majoituksen kahden hengen huoneessa,saunan,ruuat,tarvikkeet. Mahdollisuus yhden hengen huoneeseen lisähintaan 100€.


Kurssi sisältää useita ohjattuja jooga-, meditaatio-, hengitys- ja maalaussettejä sekä aikaa vain olemisessa luonnossa, itsensä kanssa. Aikaa levolle, kirjoittamiselle ja kuuntelemiselle. Aikaa sille ihmiselle, joka sinun huomioita eniten kaipaa.


MIKSI?

Ota aikaa itsellesi ja ole oman elämäsi tärkein ihminen! <3 Aika itselle ohjatussa ja kannatellussa ympäristössä on eheyttävää, voimaannuttavaa ja inspiroivaa. Se auttaa luomaan yhteyden todellisiin tarpeisiin, sydämen kaipuuseen, omaan voimaan ja luovuuteen.


Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan!!


ILMOITTAUTUMINEN: miaulvila(a)gmail.com TAI TÄSTÄ!


Ilmoittatuminen on sitova. Mikäli et pääse osallistumaan paikan voi antaa toiselle mutta maksua ei palauteta. Sairastapauksissa maksu voidaan palauttaa lääkärintodistuksella.


KUKA OHJAA?

OHJAAJAT: Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganohjaaja (SJL ja kundaliini). Opinnoissaan hän on perehtynyt mm. psykologiaan, erityispedagogiikkaan ja steinerpedagogiikkaan. Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, jooganopettajana ja sivutoimisena opettajana steinerkoulussa. Lisää Miasta voit lukea: www.miaulvila.com


Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän aloitti vuonna 2015 ja tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla (Kevätjoki Art) sekä kansalaisopistossa vapauttavan maalaamisen opettajana ja projektityöntekijänä.

LISÄTIEDOT: Anne: 050 5916291 tai Mia: 045 2763996/ miaulvila @gmail.com